Ortiz Middle School

2023-2024 Bell Schedule

Eagle Time

8:30 - 9:10

(40 minutes)

1st Period

9:14 - 10:12

(58 minutes)

2nd Period

10:16 - 11:14

(58 minutes)

3rd Period

11:18 - 12:54

(96 minutes)

1st Lunch

2nd Lunch

3rd Lunch

Lunch 11:18-11:48 (30 min) Class 11:52-12:54 (62 min) Class 11:18-11:48 (30 min) Lunch 11:52-12:22 (30 min) Class 12:24-12:54 (30 min) Class 11:18-12:22 (64 min) Lunch 12:24-12:54 (30 min)

4th Period

12:58-1:56

(58 minutes)

5th Period

2:00- 2:58

(58 minutes)

6th Period

3:02 - 4:00

(58 minutes)





Ortiz Middle School

2023-2024 Bell Schedule 1200, 1300, 1500, & 2300 Hallways

Eagle Time

1st Period

2nd Period

3rd Period

1st Lunch

Lunch 11:18-11:48 (30 min) Class 11:52-12:54 (62 min) 8:30 - 9:10

Transition 9:10 - 9:12

9:14 - 10:12

Transition 10:12 - 10:14

10:16 - 11:14

Transition 11:14 - 11:16

11:18 - 12:54

Transition 12:54 - 12:56

2nd Lunch

Class 11:18-11:48

(30 min)

Lunch 11:52-12:22

(30 min)

Class 12:24-12:54

(30 min)

(40 minutes)

(58 minutes)

(58 minutes)

(96 minutes)

3rd Lunch

Class 11:18-12:22

(64 min)

Lunch 12:24-12:54

(30 min)

4th Period

5th Period

6th Period

12:58-1:56

Transition 1:56 - 1:58

2:00-2:58

Transition 2:58 - 3:00

3:02 - 4:00

Transition 4:00 - 4:02

(58 minutes)

(58 minutes)

(58 minutes)





Ortiz Middle School

2023-2024 Bell Schedule 1100, 1400, 2200, & 2400 Hallways

Eagle Time

1st Period

8:30 - 9:10

(40 minutes)

9:14 - 10:12

Transition 10:14 - 10:16

Transition 9:12 - 9:14

(58 minutes)

2nd Period

10:16 - 11:14 Transition 11:16 - 11:18 (58 minutes)

3rd Period

11:18 - 12:54 Transition 12:56 - 12:58 (96 minutes)

1st Lunch

Lunch 11:18-11:48 (30 min) Class 11:52-12:54 (62 min)

Class 11:18-11:48

2nd Lunch

(30 min)

Lunch 11:52-12:22

(30 min)

Class 12:24-12:54 (30 min)

3rd Lunch

Class 11:18-12:22

(64 min)

Lunch 12:24-12:54

(30 min)

4th Period

5th Period

6th Period

12:58-1:56

Transition 1:58 - 2:00

2:00-2:58

Transition 3:00 - 3:02

3:02 - 4:00

Transition 4:02 - 4:04

(58 minutes)

(58 minutes)

(58 minutes)



